Harrison Ford, Carrie Fisher i Mark Hamill, junts de nou a la nova 'Star Wars'


El creador George Lucas confirma les negociacions amb l'elenc original per a les pròximes seqüeles de la saga

Disney volia anunciar de forma sonada la notícia de les contractacions dels artistes que actuaran en el film


08/03/13 13:00 - LOS ÁNGELES - EFE

El creador de La guerra de les galàxies (Star Wars), George Lucas, ha assegurat que Harrison Ford estava disposat a tornar a ser Han Solo en les pròximes seqüeles de la saga i que el seu contracte es va negociar el 2012, segons ha publicat la revista Businessweek. Lucas, de 68 anys, va arribar fins i tot a comentar que Ford, així com Mark Hamill (Luke Skywalker) i Carrie Fisher (Leia), tenia emparaulat el seu retorn a la franquícia abans fins i tot que ell vengués la seva productora Lucasfilm a Disney per 4.000 milions de dòlars a finals d'octubre.
“Ja havíem firmat amb Mark, Carrie i Harrison, o estàvem en l'última fase de la negociació. Així que els vaig trucar i els vaig dir ‘mira, això és el que està passant'”, va indicar Lucas en referència al seu negoci amb l'estudi de Hollywood. El cineasta es va adonar de seguida que potser havia parlat més del compte sobre el repartiment de la nova Star Wars. “Se suposava que no havia de dir això”, va explicar per després afegir que Disney volia anunciar de forma sonada la notícia de les contractacions dels artistes que actuaran en el film.
Finalment, va aclarir que encara que les negociacions van tenir lloc no volia desvelar “si van ser exitoses”. Aquesta setmana Fisher sí que ha confirmat pel seu compte que sí que participarà en la pròxima entrega d'Star Wars que dirigirà J.J. Abrams i amb data d'estrena fixada per al 2015. L'actriu va encarnar la princesa Leia en la trilogia original de la saga: Star Wars (1977), The Empire Strikes Back (1980) i Return of the Jedi(1983) en què també apareixien Ford (Han Solo) i Hamill.
Al febrer diversos mitjans als Estats Units, citant fonts anònimes, van donar per fet la implicació de Harrison Ford en la nova pel·lícula, una informació que no ha estat ratificada per Disney.

Comentaris